Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Technical Wali Papanui Burst
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
19 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 17.6
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Gachu trapt de bal weg van het doel. Angara is nu in balbezit. Angara geeft een hoge lob. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Icharia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Munandi is nu in balbezit. Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi geeft de bal voor. Koech krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Wamuyu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Icharia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Origi heeft problemen om de bal te vangen. Origi haalt uit met een fantastische trap. Gachu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Murunga neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Origi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi passt de bal met de wreef. Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi onderschept slim de pass. Origi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Wamuyu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Icharia met de inworp. Daar is Origi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Origi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachukia rent richting de bal. Koech onderschept slim de pass. Koech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Wali - Papanui Burst 1:0

40e minuut.
Icharia is nu in balbezit. Munandi geeft een hoge lob. Maina speelt de bal door. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap. Masamba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Technical Wali - Papanui Burst 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Wali 41%, Papanui Burst 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Technical Wali - Papanui Burst 1:1

65e minuut.
Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Phiri rent richting de bal. Munandi begaat een overtreding. Munandi krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Biwott probeert naar een medespeler te passen. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Gachukia tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gachukia krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Biwott is nu in balbezit. Biwott probeert naar een medespeler te passen. Macachia is nu in balbezit. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap. Masamba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Technical Wali - Papanui Burst 1:2

86e minuut.
Phiri probeert naar een medespeler te passen. Daar is Angara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Angara geeft een hoge lob. Koech heeft problemen om de bal te vangen. Koech schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Technical Wali 42%, Papanui Burst 58%.
Technical Wali - Papanui Burst 1:2