Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mumias Tigers Tusker F.C.
Normal Tactiek AFK
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
0 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 33
slecht Schieten redelijk
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Həmidov is nu in balbezit. Həmidov met een sublieme pass. Matuszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Matuszczyk draait met de bal, schiet en ... Kiongo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:1

34e minuut.
Lagat rent richting de bal. Mališ met een sublieme pass. Hana Jahouri rent richting de bal. Hana Jahouri haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Asiedu de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Ngugi de bal onder controle te krijgen. Sipahi rent richting de bal. Sipahi met een sublieme pass. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:2

42e minuut.
Kapa probeert naar een medespeler te passen. Mališ probeert naar een medespeler te passen. Həmidov probeert naar een medespeler te passen. Hana Jahouri is nu in balbezit. Hana Jahouri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mumias Tigers 69%, Tusker F.C. 31%.
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:3

46e minuut.
Valuev komt het veld opgelopen. Ptasiński komt het veld opgelopen. Chojka komt het veld opgelopen. Pilch komt het veld opgelopen. Chojka met een sublieme pass. Matuszczyk is nu in balbezit. Matuszczyk geeft de bal voor. Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Həmidov rent richting de bal. Həmidov met een sublieme pass. Kapa geeft een hoge lob. Pilch bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilch schiet op doel. Kiongo bokst de bal weg. Pilch is nu in balbezit. Pilch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Ngugi probeert de bal met de borst te controleren. Pilch is nu in balbezit. Ngugi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ptasiński legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:4

59e minuut.
Klungelig pakt Lagat de bal. Ptasiński is nu in balbezit. Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Pilch rent richting de bal. Pilch draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kiongo met een harde bal richting middenveld. Boit rent richting de bal. Matuszczyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Matuszczyk krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nyabaro is nu in balbezit. Nyabaro geeft een hoge lob. Kapa kopt de bal weg. Daar is Madziar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Icharia is nu in balbezit. Lifaen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Daar is Lagat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapa is nu in balbezit. Kapa speelt de bal door. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka draait met de bal, schiet en ... Kiongo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:5

74e minuut.
Pilch verovert de bal door een tackle van achteren. Pilch passt de bal zonder na te denken. Ptasiński probeert naar een medespeler te passen. Chojka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chojka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Keter geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həmidov met een snelle inworp. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Inworp. Kapa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ptasiński rent richting de bal. Ptasiński passt de bal in één keer door. Pilch rent richting de bal. De bal raakt de paal. Kiongo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Madziar probeert naar een medespeler te passen. Ptasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Ptasiński speelt de bal door. Chojka rent richting de bal. Chojka haalt uit met een fantastische trap. Kiongo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keter heeft problemen om de bal te vangen. Chojka is nu in balbezit. Chojka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mumias Tigers 62%, Tusker F.C. 38%.
Mumias Tigers - Tusker F.C. 0:5