Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kenz bestz fc FC KipKøntë
hh Tactiek WM
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten solid
weak Passen average
poor Verdedigen good


4e minuut.
Cisło met een sublieme pass. Abol is nu in balbezit. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol rent richting de bal. Abol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Chipkemie met een sublieme pass. Chesire rent richting de bal. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Abol rent richting de bal. Abol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:1

14e minuut.
Chesire is nu in balbezit. Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal zonder na te denken. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Chipende bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło onderschept slim de pass. Cisło geeft een hoge lob. Abol krijgt zijn hoofd ertegen. Shikuku werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mbareck geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Odhiambo kopt de bal weg. Machethe is nu in balbezit. Machethe schiet op doel. Adumbe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Chesire rent richting de bal. Chesire geeft een lange en hoge pass. Daar is Abol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cisło bereikt de bal nog maar net als eerste. Cisło haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Kenyatta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matilu rent richting de bal. Matilu passt de bal zonder na te denken. Minhoca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 73%, FC KipKøntë 27%.
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:1

54e minuut.
Abol heeft problemen om de bal te vangen. Cisło is nu in balbezit. Cisło probeert naar een medespeler te passen. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol schiet op doel. Shikuku kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:2

58e minuut.
Cisło rent richting de bal. Cisło heeft problemen om de bal te vangen. Cisło passt de bal zonder na te denken. Abol is nu in balbezit. Abol schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Chipende geeft de bal voor. Chesire bereikt de bal nog maar net als eerste. Chesire passt de bal met de wreef. Abol rent richting de bal. Abol draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Mwachofi is nu in balbezit. Mwachofi passt de bal met de wreef. Onyancha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abol bereikt de bal nog maar net als eerste. Abol haalt uit met een fantastische trap. Shikuku probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Chesire met een sublieme pass. Abol met een sublieme pass. Klungelig pakt Kenyatta de bal. Cisło is nu in balbezit. Cisło schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:3

73e minuut.
Chelanga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lusweti komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Odhiambo kopt de bal weg. Lusweti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba begaat een overtreding. Mambo-Mumba krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Cisło rent richting de bal. Cisło passt de bal zonder na te denken. Abol rent richting de bal. Abol haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Onyancha de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:4

90e minuut.
Doeltrap. Adumbe trapt de bal weg. Mambo-Mumba kopt de bal weg. Abol rent richting de bal. Abol schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kenz bestz fc 73%, FC KipKøntë 27%.
kenz bestz fc - FC KipKøntë 0:4