Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Papanui Burst airenian fc
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Kamau probeert de bal met de borst te controleren. Munandi is nu in balbezit. Munandi geeft een lange en hoge pass. Biwott heeft problemen om de bal te vangen. Biwott geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ayuko onderschept slim de pass. Ayuko met een sublieme pass. Wambugu rent richting de bal. Wambugu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - airenian fc 0:1

15e minuut.
Okayu speelt de bal door. Munandi speelt de bal door. Okayu geeft de bal voor. Wambugu is nu in balbezit. Wambugu schiet op doel. Gachu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Biwott met een snelle inworp. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ayuko. Ayuko krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony draait met de bal, schiet en ... Daar is Angara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masya rent richting de bal. Masya haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Munandi kopt de bal weg. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony passt de bal met de wreef. Masya is nu in balbezit. Masya haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tengelei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 44%, airenian fc 56%.
Papanui Burst - airenian fc 0:1

56e minuut.
Maina met een snelle inworp. Masya is nu in balbezit. Masya met een sublieme pass. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Mbugua is nu in balbezit. Munandi onderschept slim de pass. Munandi speelt de bal door. Chepkwony is nu in balbezit. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Papanui Burst - airenian fc 1:1

62e minuut.
Mbugua bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya onderschept slim de pass. Masya speelt de bal door. Chepkwony rent richting de bal. Chepkwony haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Papanui Burst - airenian fc 2:1

76e minuut.
Origi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Biwott, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biwott met een sublieme pass. Chepkwony bereikt de bal nog maar net als eerste. Chepkwony draait met de bal, schiet en ... Tengelei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Origi is nu in balbezit. Ayuko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayuko passt de bal in één keer door. Wambugu is nu in balbezit. Wambugu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Papanui Burst 43%, airenian fc 57%.
Papanui Burst - airenian fc 2:1