Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prochem United reach fc
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Mwachofi passt de bal zonder na te denken. Mungai is nu in balbezit. Tikolo verovert de bal door een tackle van achteren. Tikolo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - reach fc 1:0

11e minuut.
Bayo met een sublieme pass. Maina kopt de bal weg. Maranga is nu in balbezit. Koskei is nu in balbezit. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mambo-Mumba passt de bal met de wreef. Oloo is nu in balbezit. Oloo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Koskei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Barmasai speelt de bal door. Mambo-Mumba speelt de bal door. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei schiet op doel. Konchellah probeert de bal met de borst te controleren. Bayo bokst de bal weg.

27e minuut.
Mwachofi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ochiang rent richting de bal. Ochiang speelt de bal door. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kipkorir met de inworp. Kahangi speelt de bal door. Tikolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tikolo schiet op doel. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Kipkorir geeft de bal voor. Keter bereikt de bal nog maar net als eerste. Keter passt de bal zonder na te denken. Tikolo rent richting de bal. Tikolo haalt uit met een fantastische trap. Cheruiyot probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 57%, reach fc 43%.
Prochem United - reach fc 1:0

66e minuut.
Kimani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mambo-Mumba de bal. Koskei rent richting de bal. Mambo-Mumba rent richting de bal. Mambo-Mumba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Inworp. Kipkorir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ochiang speelt de bal door. Daar is Keter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Keter geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kwach met een snelle inworp. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Barmasai krijgt een gele kaart. Mwachofi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mwachofi kan niet meer verder spelen. Tanui komt het veld opgelopen. Tikolo legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cheruiyot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - reach fc 2:0

84e minuut.
Koskei is nu in balbezit. Kahangi onderschept slim de pass. Kahangi probeert naar een medespeler te passen. Tanui bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - reach fc 3:0

85e minuut.
Konchellah speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Koskei de bal onder controle te krijgen. Kimani is nu in balbezit. Tanui verovert de bal door een tackle van achteren. Tanui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 44%, reach fc 56%.
Prochem United - reach fc 3:0