Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mbugua fc 24 Fascinating Wali
Attack Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
19% Spel op eigen helft 81%
38 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 18.9
zeer goed Schieten slecht
goed Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Baraza met een sublieme pass. Ruscher is nu in balbezit. Ruscher passt de bal met de wreef. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Ruscher kopt de bal weg. Jepleting bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley verovert de bal door een tackle van achteren. Barkley draait met de bal, schiet en ... Kinsaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 1:0

4e minuut.
Koimbori rent richting de bal. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley passt de bal zonder na te denken. Ťuhýk is nu in balbezit. Ťuhýk geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 2:0

9e minuut.
Ruscher passt de bal met de wreef. Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal met de wreef. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Kinsaka trapt de bal weg van het doel. Sveen kopt de bal weg. Klungelig pakt Barkley de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 3:0

13e minuut.
Adumbe controleert de bal met de borst. Ruscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruscher passt de bal met de wreef. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka bokst de bal weg.

15e minuut.
Tergat rent richting de bal. Pinto onderschept slim de pass. Pinto speelt de bal door. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 4:0

21e minuut.
Sveen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson draait met de bal, schiet en ... Mumba probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 5:0

26e minuut.
Maranga is nu in balbezit. Maranga passt de bal met de wreef. Sveen speelt de bal door. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kinsaka met een harde bal richting middenveld. Tergat kopt de bal weg. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel. Kinsaka bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Sveen met een sublieme pass. Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Jepleting is nu in balbezit. Ťuhýk onderschept slim de pass. Ťuhýk draait met de bal, schiet en ... Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 6:0

39e minuut.
Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 7:0

39e minuut.
Barkley speelt de bal door. Ťuhýk heeft problemen om de bal te vangen. Ťuhýk met een sublieme pass. Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraza geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barkley rent richting de bal. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 8:0

44e minuut.
Pinto speelt de bal door. Husson rent richting de bal. Husson passt de bal met de wreef. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 20%, Fascinating Wali 80%.
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 8:0

48e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraza geeft de bal voor. Husson is nu in balbezit. Husson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Ruscher met een sublieme pass. Klungelig pakt Sveen de bal. Sveen met een sublieme pass. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Husson rent richting de bal. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 9:0

62e minuut.
Sveen is nu in balbezit. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 10:0

64e minuut.
Maranga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ťuhýk met een snelle inworp. Ruscher heeft problemen om de bal te vangen. Ruscher geeft de bal voor. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Doeltrap. Jepleting met een harde bal richting middenveld. Ruscher kopt de bal weg. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 11:0

66e minuut.
Odoyo rent richting de bal. Ťuhýk onderschept slim de pass. Ťuhýk probeert naar een medespeler te passen. Daar is Husson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Husson draait met de bal, schiet en ... Paal! Kinsaka speelt de bal door. Ruscher kopt de bal weg. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson draait met de bal, schiet en ... Mumba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kinsaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Pinto probeert naar een medespeler te passen. Husson is nu in balbezit. Sveen met een sublieme pass. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Bitok zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baraza rent richting de bal. Baraza passt de bal met de wreef. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Barkley rent richting de bal. Barkley passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Husson de bal. Husson haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 12:0

77e minuut.
Sveen geeft een lange en hoge pass. Ťuhýk rent richting de bal. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel. Kinsaka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 13:0

79e minuut.
Husson passt de bal zonder na te denken. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen passt de bal in één keer door. Daar is Barkley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barkley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Santos kopt de bal weg. Pinto heeft problemen om de bal te vangen. Pinto geeft de bal voor. Husson bereikt de bal nog maar net als eerste. Husson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Baraza passt de bal zonder na te denken. Sveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sveen probeert naar een medespeler te passen. Barkley is nu in balbezit. Barkley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 14:0

84e minuut.
Barkley met een sublieme pass. Ťuhýk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ťuhýk met een sublieme pass. Husson is nu in balbezit. Husson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Husson rent richting de bal. Husson passt de bal zonder na te denken. Barkley is nu in balbezit. Barkley draait met de bal, schiet en ... Kinsaka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mbugua fc 24 17%, Fascinating Wali 83%.
Mbugua fc 24 - Fascinating Wali 15:0