Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 2.01
  • Stadion: reach fc Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2093
reach fc Fascinating Wali
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
40% Spel op eigen helft 60%
18 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 18.5
hopeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tergat probeert de bal met de borst te controleren. Ochiang rent richting de bal. Mambo-Mumba probeert naar een medespeler te passen. Koskei rent richting de bal. Koskei schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mambo-Mumba is nu in balbezit. Koskei rent richting de bal. Kola onderschept slim de pass. Mambo-Mumba onderschept slim de pass. Mambo-Mumba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Bitok geeft de bal voor. Ochiang heeft problemen om de bal te vangen. Ochiang passt de bal met de wreef. Koskei is nu in balbezit. Koskei schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - Fascinating Wali 1:0

31e minuut.
Kimani passt de bal in één keer door. Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Maruti speelt de bal door. Koskei is nu in balbezit. Koskei haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koskei is nu in balbezit. Koskei schiet op doel. Kinsaka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Mambo-Mumba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mambo-Mumba geeft een hoge lob. Bitok rent richting de bal. Koskei onderschept slim de pass. Koskei draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ochiang met een sublieme pass. Mambo-Mumba is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Adumbe. Mambo-Mumba wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mambo-Mumba kan niet meer verder spelen. Maiyani komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Koskei is nu in balbezit. Jepleting rent richting de bal. Jepleting passt de bal zonder na te denken. Koskei is nu in balbezit. Koskei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 35%, Fascinating Wali 65%.
reach fc - Fascinating Wali 1:0

53e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani onderschept slim de pass. Maiyani passt de bal met de wreef. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Koskei haalt uit met een fantastische trap. Kinsaka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Kimani speelt de bal door. Maruti is nu in balbezit. Maruti geeft de bal voor. Ochiang is nu in balbezit. Ochiang haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kisulu bereikt de bal nog maar net als eerste. Barmasai verovert de bal door een tackle van achteren. Barmasai passt de bal zonder na te denken. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - Fascinating Wali 2:0

67e minuut.
Maina onderschept slim de pass. Maina passt de bal zonder na te denken. Koskei rent richting de bal. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Adumbe met een sublieme pass. Koimbori is nu in balbezit. Tergat bereikt de bal nog maar net als eerste. Koimbori rent richting de bal. Koimbori haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Maiyani verovert de bal door een tackle van achteren. Maiyani probeert naar een medespeler te passen. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Tergat verovert de bal door een tackle van achteren. Tergat haalt uit met een fantastische trap. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Inworp. Karim met een snelle inworp. Tergat is nu in balbezit. Tergat draait met de bal, schiet en ... Barmasai kopt de bal weg. Cheruiyot verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Kimani passt de bal zonder na te denken. Maruti speelt de bal door. Koskei bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
reach fc - Fascinating Wali 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reach fc 45%, Fascinating Wali 55%.
reach fc - Fascinating Wali 3:0