Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prochem United Fascinating Wali
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Adumbe geeft een hoge lob. Maranga probeert de bal aan de voet te houden. Koimbori rent richting de bal. Origi is nu in balbezit. Origi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Odoyo is nu in balbezit. Odoyo geeft een hoge lob. Origi heeft problemen om de bal te vangen. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga passt de bal met de wreef. Keter is nu in balbezit. Koimbori verovert de bal door een tackle van achteren. Koimbori draait met de bal, schiet en ... Pnyango probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Origi heeft problemen om de bal te vangen. Keter bereikt de bal nog maar net als eerste. Keter speelt de bal door. Kimanthi rent richting de bal. Kimanthi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Koimbori rent richting de bal. Keter is nu in balbezit. Koimbori onderschept slim de pass. Koimbori schiet op doel. Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Maranga met een sublieme pass. Maranga is nu in balbezit. Maranga geeft de bal voor. Koimbori is nu in balbezit. Koimbori schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Adumbe rent richting de bal. Keter rent richting de bal. Keter speelt de bal door. Kimanthi rent richting de bal. Kimanthi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Prochem United - Fascinating Wali 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 50%, Fascinating Wali 50%.
Prochem United - Fascinating Wali 1:0

65e minuut.
Maranga onderschept slim de pass. Maranga speelt de bal door. Origi rent richting de bal. Origi haalt uit met een fantastische trap. Wakihuri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kola neemt de hoekschop. Koimbori krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pnyango verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prochem United 53%, Fascinating Wali 47%.
Prochem United - Fascinating Wali 1:0