Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Redmen FC CYANION
Normal Tactiek 343
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 19
average Schieten weak
poor Passen average
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Gitonga onderschept slim de pass. Maiyani rent richting de bal. Maiyani speelt de bal door. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel. Mbuvi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - CYANION 1:0

7e minuut.
Njoka probeert naar een medespeler te passen. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani passt de bal met de wreef. Chudasama bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudasama draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - CYANION 2:0

9e minuut.
Ndururi met een snelle inworp. Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet passt de bal met de wreef. Lilimani rent richting de bal. Lilimani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Kibet onderschept slim de pass. Kibet met een sublieme pass. Wairimu controleert de bal met de borst. Maiyani rent richting de bal. Maiyani schiet op doel. Mbuvi bokst de bal weg.

18e minuut.
Kimani passt de bal met de wreef. Kibet rent richting de bal. Lilimani is nu in balbezit. Ruto is nu in balbezit. Ruto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Maiyani de bal. Chudasama rent richting de bal. Maiyani heeft problemen om de bal te vangen. Maiyani draait met de bal, schiet en ... Mbuvi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - CYANION 3:0

35e minuut.
Muhavi rent richting de bal. Muhavi met een sublieme pass. Wairimu bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen verovert de bal door een tackle van achteren. Birgen passt de bal met de wreef. Mbuvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibet passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Lilimani de bal. Lilimani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - CYANION 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 44%, CYANION 56%.
The Redmen FC - CYANION 3:1

46e minuut.
Lorupe geeft een hoge lob. Inworp. Njoka met een snelle inworp. Maiyani rent richting de bal. Maiyani geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Kimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kimani geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mugo de bal. Ruto rent richting de bal. Ruto geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
The Redmen FC - CYANION 3:2

53e minuut.
Baraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraza probeert naar een medespeler te passen. Kimani rent richting de bal. Kimani geeft een lange en hoge pass. Ruto krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Baraza is nu in balbezit. Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Baraza maakt een afschuwelijke overtreding. Baraza krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Maiyani is nu in balbezit. Chudasama is nu in balbezit. Abol verovert de bal door een tackle van achteren. Maiyani bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiyani haalt uit met een fantastische trap. Mbuvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Birgen met een sublieme pass. Maiyani is nu in balbezit. Maiyani met een sublieme pass. Chudasama rent richting de bal. Chudasama schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Maiyani raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Owiti komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Klungelig pakt Kimani de bal. Ruto speelt de bal door. Lilimani is nu in balbezit. Lilimani schiet op doel. Kimani probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Baraza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kimani is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Mugo ... Strafschop! Mugo krijgt een gele kaart. Kimani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kimani zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Redmen FC - CYANION 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Redmen FC 56%, CYANION 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Redmen FC - CYANION 3:3