Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 19:25
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Boya Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2554
Boya Bandani Youth
Normal Tactiek 433
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 21.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Misoi passt de bal in één keer door. Lihalakha is nu in balbezit. Lihalakha passt de bal zonder na te denken. Teroitich bereikt de bal nog maar net als eerste. Teroitich geeft een lange en hoge pass. Oracho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai bereikt de bal nog maar net als eerste. Chipkemie bereikt de bal nog maar net als eerste. Karai onderschept slim de pass. Karai geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cheruiyot verovert de bal door een tackle van achteren. Matiku onderschept slim de pass. Misoi rent richting de bal. Matiku is nu in balbezit. Matiku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chipkemie met een snelle inworp. Njoka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lihalakha onderschept slim de pass. Lihalakha schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Misoi onderschept slim de pass. Cheruiyot rent richting de bal. Misoi onderschept slim de pass. Misoi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Bandani Youth 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 51%, Bandani Youth 49%.
Boya - Bandani Youth 1:0

57e minuut.
Omwayo met een harde bal richting middenveld. Kimaiyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimaiyo passt de bal zonder na te denken. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chipkemie geeft een lange en hoge pass. Theuri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lihalakha. Theuri wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

71e minuut.
Njoka rent richting de bal. Cheruiyot rent richting de bal. Njoka rent richting de bal. Lihalakha rent richting de bal. Lihalakha haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boya - Bandani Youth 1:1

77e minuut.
Theuri onderschept slim de pass. Theuri geeft een lange en hoge pass. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi haalt uit met een fantastische trap. Gachu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - Bandani Youth 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 46%, Bandani Youth 54%.
Boya - Bandani Youth 2:1