Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:24
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Boya Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2606
Boya CYANION
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Kimani rent richting de bal. Kimani passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Theuri de bal. Lilimani verovert de bal door een tackle van achteren. Lilimani schiet op doel. Oracho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Barngetuny onderschept slim de pass. Ruto is nu in balbezit. Ruto met een sublieme pass. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lorupe kopt de bal weg. Klungelig pakt Matiku de bal. Misoi is nu in balbezit. Misoi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Abol de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - CYANION 1:0

17e minuut.
Njoka kopt de bal weg. Karai rent richting de bal. Lorupe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Matiku kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Kimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kimaiyo. Kimaiyo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Kibet rent richting de bal. Matiku onderschept slim de pass. Matiku speelt de bal door. Misoi bereikt de bal nog maar net als eerste. Misoi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Kibet speelt de bal door. Kimani is nu in balbezit. Kimani met een sublieme pass. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Karai geeft een hoge lob. Daar is Lorupe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barngetuny rent richting de bal. Misoi verovert de bal door een tackle van achteren. Misoi schiet op doel. Mbuvi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - CYANION 2:0

30e minuut.
Ruto is nu in balbezit. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimaiyo verovert de bal door een tackle van achteren. Ruto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruto schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Kimani geeft een lange en hoge pass. Baraza rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omondi. Omondi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 43%, CYANION 57%.
Boya - CYANION 2:0

59e minuut.
Kibet bereikt de bal nog maar net als eerste. Njoka is nu in balbezit. Kibet tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Njoka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Njoka kan niet meer verder spelen. Nduria komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kimaiyo kan de bal niet met de borst controleren. Kimani rent richting de bal. Kimani speelt de bal door. Lilimani is nu in balbezit. Lilimani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Ruto is nu in balbezit. Ruto passt de bal met de wreef. Lilimani bereikt de bal nog maar net als eerste. Lilimani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kamau de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boya - CYANION 2:1

73e minuut.
Theuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ndururi verovert de bal door een tackle van achteren. Ndururi probeert naar een medespeler te passen. Matiku rent richting de bal. Matiku geeft de bal voor. Mbuvi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Kamau geeft de bal voor. Karai kopt de bal weg. Daar is Kimani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matiku bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiku draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Ohyancha onderschept slim de pass. Ohyancha passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Abol de bal. Misoi rent richting de bal. Misoi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boya 42%, CYANION 58%.
Boya - CYANION 2:1