Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 19:24
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Wings fc Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2756
Wings fc THE ELITES
433 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


5e minuut.
Kibaki is nu in balbezit. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibaki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kibaki krijgt een gele kaart. Kenyatta raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Korir neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ngotho geeft een lange en hoge pass. Inworp. Mboya met de inworp. Maranga rent richting de bal. Maranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Mboya speelt de bal door. Murunga rent richting de bal. Murunga speelt de bal door. Kemboi rent richting de bal. Kemboi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wings fc 44%, THE ELITES 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wings fc - THE ELITES 0:0

53e minuut.
Kemboi speelt de bal door. Lorupe rent richting de bal. Lorupe met een sublieme pass. Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maranga schiet op doel. Kibowen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Na een snelle pass probeert Maranga de bal onder controle te krijgen. Odhiambo rent richting de bal. Odhiambo geeft een lange en hoge pass. Maranga rent richting de bal. Maranga haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Kenyatta is nu in balbezit. Kibaki verovert de bal door een tackle van achteren. Kibaki passt de bal zonder na te denken. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wings fc - THE ELITES 1:0

59e minuut.
Modi passt de bal zonder na te denken. Korir is nu in balbezit. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenyatta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wings fc - THE ELITES 1:1

65e minuut.
Korir rent richting de bal. Korir geeft de bal voor. Modi geeft de bal voor. Korir is nu in balbezit. Korir haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wings fc - THE ELITES 1:2

66e minuut.
Mboya rent richting de bal. Mboya geeft een hoge lob. Kenyatta bereikt de bal nog maar net als eerste. Korir rent richting de bal. Korir schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kibaki rent richting de bal. Korir onderschept slim de pass. Korir probeert naar een medespeler te passen. Korir is nu in balbezit. Korir haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wings fc 57%, THE ELITES 43%.
Wings fc - THE ELITES 1:2