Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bohemian Potatoes Manchester Stars
Normal Tactiek 433
52% Balbezit 48%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Maxime geeft een hoge lob. Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade passt de bal zonder na te denken. Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhavi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wamuyu is nu in balbezit. Wamuyu haalt uit met een fantastische trap. Kinyor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tanui rent richting de bal. Inworp. Baiya met een snelle inworp. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Wamuyu passt de bal in één keer door. Muhavi is nu in balbezit. Ngetich rent richting de bal. Muhavi onderschept slim de pass. Muhavi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Ngetich bereikt de bal nog maar net als eerste. Wamuyu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ngetich. Ngetich krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Kamzee passt de bal in één keer door. Munandi is nu in balbezit. Munandi passt de bal met de wreef. Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kamade bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanui verovert de bal door een tackle van achteren. Tanui met een sublieme pass. Kamzee heeft problemen om de bal te vangen. Kamzee schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Potatoes - Manchester Stars 0:1

42e minuut.
Kamade rent richting de bal. Tanui onderschept slim de pass. Tanui speelt de bal door. Munandi is nu in balbezit. Munandi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 47%, Manchester Stars 53%.
Bohemian Potatoes - Manchester Stars 0:1

49e minuut.
Baraza met een harde bal richting middenveld. Chipkemie kopt de bal weg. Ngetich rent richting de bal. Wamuyu onderschept slim de pass. Wamuyu draait met de bal, schiet en ... Kinyor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Barsosio kopt de bal weg. Kamade heeft problemen om de bal te vangen. Kamade met een sublieme pass. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu schiet op doel. Kinyor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bohemian Potatoes - Manchester Stars 1:1

58e minuut.
Muhavi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich verovert de bal door een tackle van achteren. Wamuyu is nu in balbezit. Muhavi rent richting de bal. Muhavi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Konchellah passt de bal zonder na te denken. Kamzee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamade tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kamzee is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Ngetich neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Tanui geeft de bal voor. Daar is Barsosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Munandi is nu in balbezit. Munandi draait met de bal, schiet en ... Ngumi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bohemian Potatoes - Manchester Stars 1:2

77e minuut.
Maxime speelt de bal door. Mungai rent richting de bal. Mungai geeft een lange en hoge pass. Wamuyu rent richting de bal. Wamuyu met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bohemian Potatoes 41%, Manchester Stars 59%.
Bohemian Potatoes - Manchester Stars 1:2