Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-17 19:22
  • Competitiewedstrijd: League 2.02
  • Stadion: Big yasa Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1224
Big yasa Wings fc
343 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


6e minuut.
Maranga rent richting de bal. Maranga met een sublieme pass. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 0:1

8e minuut.
Kibaki is nu in balbezit. Kibaki probeert naar een medespeler te passen. Kemboi rent richting de bal. Kemboi schiet op doel. Chipende werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 0:2

12e minuut.
Pnyango passt de bal met de wreef. Ngumi is nu in balbezit. Met opzet legt Mambo-Mumba zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Mambo-Mumba naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ngumi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ngumi kan niet meer verder spelen. Kariuki komt het veld opgelopen. Kiongo komt bij de bal en schiet. Odhieng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bira bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 1:2

15e minuut.
Nyaga onderschept slim de pass. Kibaki onderschept slim de pass. Kibaki speelt de bal door. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 1:3

18e minuut.
Maranga bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakihuri rent richting de bal. Kemboi verovert de bal door een tackle van achteren. Kemboi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 1:4

20e minuut.
Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi verovert de bal door een tackle van achteren. Murunga rent richting de bal. Kemboi is nu in balbezit. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 1:5

24e minuut.
Kiongo kopt de bal weg. Masya is nu in balbezit. Kariuki verovert de bal door een tackle van achteren. Kariuki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Oloo geeft de bal voor. Oloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kemboi onderschept slim de pass. Kemboi draait met de bal, schiet en ... Chipende probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Big yasa - Wings fc 1:6

38e minuut.
Kibaki onderschept slim de pass. Kibaki geeft een hoge lob. Mitei probeert naar een medespeler te passen. Kemboi rent richting de bal. Kemboi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 54%, Wings fc 46%.
Big yasa - Wings fc 1:6

61e minuut.
Kariuki rent richting de bal. Daar is Kariuki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kariuki met een sublieme pass. Daar is Pnyango, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pnyango haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Pnyango is nu in balbezit. Pnyango haalt uit met een fantastische trap. Kariuki kopt de bal weg. Bira is nu in balbezit. Bira schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Chipende trapt de bal weg van het doel. Bira kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Masya de bal onder controle te krijgen. Kariuki rent richting de bal. Kariuki schiet op doel. Odhieng verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big yasa 48%, Wings fc 52%.
Big yasa - Wings fc 1:6