Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
muthambure all stars AFC leopards
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 20.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
Kitutele rent richting de bal. Malot speelt de bal door. Kibitok speelt de bal door. Maxime rent richting de bal. Maxime draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime geeft een lange en hoge pass. Odhiambo is nu in balbezit. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muthambure all stars - AFC leopards 1:0

31e minuut.
Wairimu geeft een lange en hoge pass. Gichonga rent richting de bal. Gichonga passt de bal met de wreef. Karim rent richting de bal. Karim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Kamzee speelt de bal door. Kibitok is nu in balbezit. Kibitok met een sublieme pass. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Malot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
muthambure all stars - AFC leopards 2:0

41e minuut.
Kitutele kopt de bal weg. Malot bereikt de bal nog maar net als eerste. Akii-Bua tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Akii-Bua krijgt een gele kaart. Malot raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Malot kan niet meer verder spelen. Mururi komt het veld opgelopen. Kitutele komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 44%, AFC leopards 56%.
muthambure all stars - AFC leopards 2:0

51e minuut.
Maxime probeert naar een medespeler te passen. Kibitok rent richting de bal. Kibitok passt de bal met de wreef. Mururi rent richting de bal. Mururi schiet op doel. Wamuyu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Maxime bereikt de bal nog maar net als eerste. Maxime haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wamuyu met een harde bal richting middenveld. Karim kopt de bal weg. Klungelig pakt Kahangi de bal. Gichonga rent richting de bal. Gichonga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Lihalakha bereikt de bal nog maar net als eerste. Masya onderschept slim de pass. Nduria is nu in balbezit. Masya onderschept slim de pass. Masya geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Gichonga rent richting de bal. Kahangi verovert de bal door een tackle van achteren. Karim begaat een overtreding. Kahangi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: muthambure all stars 42%, AFC leopards 58%.
muthambure all stars - AFC leopards 2:0