Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Piranha ogungo fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


25e minuut.
Kinyua met een sublieme pass. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu passt de bal zonder na te denken. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi draait met de bal, schiet en ... Thuku bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - ogungo fc 0:1

27e minuut.
Chudasama geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ouko met de inworp. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Yego probeert naar een medespeler te passen. Ngumi is nu in balbezit. Ngumi passt de bal in één keer door. Ouko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ouko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Kariuki is nu in balbezit. Kariuki probeert naar een medespeler te passen. Omwayo heeft problemen om de bal te vangen. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Maina is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kariuki. Kariuki krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Ngilu is nu in balbezit. Matiku tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngilu raakt geblesseerd tijdens het duel. Ngilu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ngumi kan de bal niet met de borst controleren. Matiku is nu in balbezit. Osewe verovert de bal door een tackle van achteren. Osewe schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Kola speelt de bal door. Adipo met een sublieme pass. Ouko met een sublieme pass. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 61%, ogungo fc 39%.
FC Piranha - ogungo fc 0:1

49e minuut.
Matiku rent richting de bal. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Osewe rent richting de bal. Osewe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Matiku rent richting de bal. Adipo is nu in balbezit. Matiku schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Adipo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Adipo kan niet meer verder spelen. Kirop komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Osewe is nu in balbezit. Ngumi is nu in balbezit. Osewe rent richting de bal. Ngumi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngumi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Piranha - ogungo fc 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Piranha 67%, ogungo fc 33%.
FC Piranha - ogungo fc 0:2