Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ambassadors Ghost Busters
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 25.5
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


6e minuut.
Adumbe raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Thuku komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Akida is nu in balbezit. Mururi onderschept slim de pass. Kitur is nu in balbezit. Thuku rent richting de bal. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Thuku kopt de bal weg. Kitur is nu in balbezit. Thuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitur is nu in balbezit. Kitur haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ngetich kopt de bal weg. Pnyango is nu in balbezit. Met opzet legt Angara zijn tegenspeler op de grond. Angara krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ruto speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chipkemie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kitur rent richting de bal. Kitur draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Ngetich speelt de bal door. Ruto is nu in balbezit. Thuku is nu in balbezit. Thuku haalt uit met een fantastische trap. Lilimani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ambassadors - Ghost Busters 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ambassadors 61%, Ghost Busters 39%.
ambassadors - Ghost Busters 0:1

61e minuut.
Munandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Munandi speelt de bal door. Mururi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngetich verovert de bal door een tackle van achteren. Ngetich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Cherono is nu in balbezit. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Icharia rent richting de bal. Thuku onderschept slim de pass. Thuku schiet op doel. Lilimani bokst de bal weg. Thuku rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ambassadors - Ghost Busters 0:2

74e minuut.
Munandi speelt de bal door. Kitur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ruto rent richting de bal. Thuku verovert de bal door een tackle van achteren. Thuku haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Ruto speelt de bal door. Inworp. Munandi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chipkemie is nu in balbezit. Chipkemie geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Mururi probeert naar een medespeler te passen. Akida bereikt de bal nog maar net als eerste. Akida speelt de bal door. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ambassadors - Ghost Busters 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ambassadors 51%, Ghost Busters 49%.
ambassadors - Ghost Busters 1:2