Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 19:27
  • Competitiewedstrijd: League 3.02
  • Stadion: briant Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1406
briant Black panthers academy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Barmasai onderschept slim de pass. Barmasai passt de bal met de wreef. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui draait met de bal, schiet en ... Icharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 0:1

6e minuut.
Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Mwachofi rent richting de bal. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Nyaga schiet op doel. Rutu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
briant - Black panthers academy 1:1

8e minuut.
Maina verovert de bal door een tackle van achteren. Maina passt de bal in één keer door. Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba verovert de bal door een tackle van achteren. Matiba haalt uit met een fantastische trap. Rutu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Matiba rent richting de bal. Ereng verovert de bal door een tackle van achteren. Nyaga verovert de bal door een tackle van achteren. Nyaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Rutu trapt de bal weg van het doel. Simiyu kopt de bal weg. Lusalah controleert de bal met de borst. Kipkunui verovert de bal door een tackle van achteren. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Ereng heeft problemen om de bal te vangen. Ereng probeert naar een medespeler te passen. Lusalah heeft problemen om de bal te vangen. Kipkunui rent richting de bal. Kipkunui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Na een snelle pass probeert Nyaga de bal onder controle te krijgen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chudasama. Kipkunui is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ereng met een snel genomen vrije trap. Icharia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Klungelig pakt Radull de bal. Gacharia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ereng zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Ereng moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Ereng schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
Radull onderschept slim de pass. Radull met een sublieme pass. Maina probeert naar een medespeler te passen. Ruto is nu in balbezit. Ruto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 46%, Black panthers academy 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
briant - Black panthers academy 1:1

47e minuut.
Ruto rent richting de bal. Matiba met een sublieme pass. Nyaga is nu in balbezit. Nyaga haalt uit met een fantastische trap. Rutu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 2:1

50e minuut.
Maina probeert naar een medespeler te passen. Kemboi is nu in balbezit. Matiba onderschept slim de pass. Matiba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 3:1

58e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Teroitich met de inworp. Biwott rent richting de bal. Simiyu verovert de bal door een tackle van achteren. Simiyu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Teroitich rent richting de bal. Nyaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mwachofi begaat een overtreding. Mwachofi krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Kemboi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gacharia onderschept slim de pass. Gacharia geeft de bal voor. Matiba bereikt de bal nog maar net als eerste. Matiba haalt uit met een fantastische trap. Rutu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 4:1

85e minuut.
Radull rent richting de bal. Radull probeert naar een medespeler te passen. Kipkunui bereikt de bal nog maar net als eerste. Kipkunui haalt uit met een fantastische trap. Icharia maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
briant - Black panthers academy 4:2

86e minuut.
Gichonga rent richting de bal. Mwachofi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gichonga. Gichonga krijgt een gele kaart. Mwachofi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mwachofi kan niet meer verder spelen. Maina komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: briant 36%, Black panthers academy 64%.
briant - Black panthers academy 4:2