Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dresden AL-SEBASTIAN
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Rutu met een sublieme pass. Konchellah is nu in balbezit. Zaman verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Odhiambo met de inworp. Simiyu geeft de bal voor. Daar is Origi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngotho rent richting de bal. Ngotho schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - AL-SEBASTIAN 1:0

28e minuut.
Birgen rent richting de bal. Ngotho verovert de bal door een tackle van achteren. Koech bereikt de bal nog maar net als eerste. Koech haalt uit met een fantastische trap. Lekimeju probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Boit probeert naar een medespeler te passen. Rutu heeft problemen om de bal te vangen. Oloo onderschept slim de pass. Konchellah verovert de bal door een tackle van achteren. Konchellah draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Birgen bereikt de bal nog maar net als eerste. Birgen speelt de bal door. Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mbareck is nu in balbezit. Mbareck draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dresden 57%, AL-SEBASTIAN 43%.
FC Dresden - AL-SEBASTIAN 1:0

64e minuut.
Mbareck is nu in balbezit. Origi verovert de bal door een tackle van achteren. Origi geeft een hoge lob. Rutu is nu in balbezit. Rutu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Konchellah is nu in balbezit. Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Oloo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rutu verovert de bal door een tackle van achteren. Rutu draait met de bal, schiet en ... Subano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Dresden - AL-SEBASTIAN 1:1

76e minuut.
Oloo geeft de bal voor. Inworp. Maxime met de inworp. Konchellah is nu in balbezit. Konchellah draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dresden - AL-SEBASTIAN 1:2

79e minuut.
Adumbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Adumbe probeert naar een medespeler te passen. Konchellah probeert naar een medespeler te passen. Rutu is nu in balbezit. Rutu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dresden 53%, AL-SEBASTIAN 47%.
FC Dresden - AL-SEBASTIAN 1:2