Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
moi sharks kariobangi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 21.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
Shikuku bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai onderschept slim de pass. Wambugu is nu in balbezit. Wambugu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moi sharks - kariobangi 0:1

6e minuut.
Subano speelt de bal door. Chipende is nu in balbezit. Chipende probeert naar een medespeler te passen. Wambugu rent richting de bal. Wambugu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
moi sharks - kariobangi 0:2

20e minuut.
Chipende verovert de bal door een tackle van achteren. Chipende probeert naar een medespeler te passen. Machethe probeert de bal met de borst te controleren. Gupta is nu in balbezit. Gupta schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Machethe rent richting de bal. Mungai rent richting de bal. Mungai passt de bal zonder na te denken. Wambugu rent richting de bal. Wambugu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Kiptoo probeert naar een medespeler te passen. Kitur is nu in balbezit. Wambugu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wambugu krijgt een gele kaart. Kitur moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Kitur kan niet meer verder spelen. Kanana komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Chipende probeert naar een medespeler te passen. Kanana is nu in balbezit. Mungai onderschept slim de pass. Mungai haalt uit met een fantastische trap. Bagatui probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Sang met de inworp. Osewe bereikt de bal nog maar net als eerste. Osewe probeert naar een medespeler te passen. Mungai is nu in balbezit. Mungai schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Osewe met de inworp. Mungai rent richting de bal. Mungai passt de bal met de wreef. Wambugu rent richting de bal. Wambugu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moi sharks 62%, kariobangi 38%.
moi sharks - kariobangi 0:2

87e minuut.
Sang geeft een lange en hoge pass. Kiptoo kan de bal niet met de borst controleren. Wambugu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: moi sharks 56%, kariobangi 44%.
moi sharks - kariobangi 0:2