Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Patzun United Halcones Dorados
koemancito Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
22% Spel op eigen helft 78%
23 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
28.7 gemiddelde waardering 18.8
adequate Schieten weak
average Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Łydkowski probeert naar een medespeler te passen. Arevalo speelt de bal door. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap. Alegría probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 1:0

14e minuut.
Valades bereikt de bal nog maar net als eerste. Valades geeft een lange en hoge pass. Cid rent richting de bal. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leiva is nu in balbezit. Kamionek verovert de bal door een tackle van achteren. Kamionek speelt de bal door. Leyton is nu in balbezit. Leyton draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Patzun United - Halcones Dorados 1:1

34e minuut.
Refojo onderschept slim de pass. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia passt de bal in één keer door. Hansson rent richting de bal. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 2:1

36e minuut.
Echebarri is nu in balbezit. Łydkowski onderschept slim de pass. Łydkowski passt de bal met de wreef. Hansson rent richting de bal. Hansson schiet op doel. Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wałaszek rent richting de bal. Wałaszek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kamionek rent richting de bal. Kamionek passt de bal in één keer door. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
Schouterden heeft problemen om de bal te vangen. Echenagusia speelt de bal door. Arevalo rent richting de bal. Garibay is nu in balbezit. Garibay geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Echebarri is nu in balbezit. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo met een sublieme pass. Hansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hansson schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 21%, Halcones Dorados 79%.
Patzun United - Halcones Dorados 2:1

51e minuut.
Hansson verovert de bal door een tackle van achteren. Wałaszek rent richting de bal. Wałaszek passt de bal met de wreef. Hansson is nu in balbezit. Hansson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Echebarri bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo probeert naar een medespeler te passen. Hansson is nu in balbezit. Hansson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Daar is Arevalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia speelt de bal door. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Wałaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wałaszek haalt uit met een fantastische trap. Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 3:1

57e minuut.
Kamionek geeft een lange en hoge pass. Arevalo rent richting de bal. Arevalo geeft de bal voor. Valades heeft problemen om de bal te vangen. Arevalo geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Barros is nu in balbezit. Wałaszek onderschept slim de pass. Wałaszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 4:1

60e minuut.
Kamionek met een sublieme pass. Arevalo is nu in balbezit. Arevalo passt de bal met de wreef. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 5:1

63e minuut.
Echebarri is nu in balbezit. Daar is Refojo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kamionek. Kamionek krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Alegría met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arconada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kamionek heeft problemen om de bal te vangen. Kamionek geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Wałaszek geeft een lange en hoge pass. Daar is Echebarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson is nu in balbezit. Hansson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Patzun United - Halcones Dorados 6:1

86e minuut.
Kamionek passt de bal zonder na te denken. Echenagusia rent richting de bal. Leyton is nu in balbezit. Echenagusia onderschept slim de pass. Echenagusia geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arevalo onderschept slim de pass. Arevalo geeft een lange en hoge pass. Wałaszek kopt de bal weg. Daar is Hansson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hansson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Patzun United 24%, Halcones Dorados 76%.
Patzun United - Halcones Dorados 6:1