Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cansados Bolos REY MICTLAN FC
Normal Tactiek 442
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 17.1
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


15e minuut.
Pagola met een sublieme pass. Reig is nu in balbezit. Frisan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Frisan krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fontaneda rent richting de bal. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap. Ballesteros probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Criado geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Inworp. Criado met een snelle inworp. Frisan rent richting de bal. Frisan geeft de bal voor. Echenagusia heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Frisan passt de bal met de wreef. Criado met een sublieme pass. Arconada is nu in balbezit. Frisan onderschept slim de pass. Frisan geeft een lange en hoge pass. Plata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plata probeert naar een medespeler te passen. Ruano rent richting de bal. Ruano met een sublieme pass. Frisan bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Pagola passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arconada de bal. Frisan verovert de bal door een tackle van achteren. Frisan schiet op doel. Echenagusia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - REY MICTLAN FC 1:0

35e minuut.
Mateos raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fagoaga komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Valadez geeft een hoge lob. Valencia is nu in balbezit. Pagola is nu in balbezit. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 55%, REY MICTLAN FC 45%.
Cansados Bolos - REY MICTLAN FC 1:0

47e minuut.
Valadez geeft de bal voor. Delfino met een sublieme pass. Fontaneda is nu in balbezit. Arconada verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - REY MICTLAN FC 2:0

50e minuut.
Castro speelt de bal door. Arconada is nu in balbezit. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda schiet op doel. Plata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - REY MICTLAN FC 3:0

72e minuut.
Avila heeft problemen om de bal te vangen. Fagoaga is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ruano. Ruano krijgt een gele kaart. Fagoaga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arconada komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 50%, REY MICTLAN FC 50%.
Cansados Bolos - REY MICTLAN FC 3:0