Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cansados Bolos Sucios Dragones
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.2
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Klungelig pakt Valdes de bal. Frisan is nu in balbezit. Frisan passt de bal in één keer door. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontaneda draait met de bal, schiet en ... Chapar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Sucios Dragones 1:0

7e minuut.
Valencia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Pascual de bal. Fontaneda rent richting de bal. Frisan rent richting de bal. Frisan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Fontaneda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vazquez is nu in balbezit. Vazquez passt de bal zonder na te denken. Telleria is nu in balbezit. Telleria draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Echeberri rent richting de bal. Frisan onderschept slim de pass. Frisan passt de bal met de wreef. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Castro bereikt de bal nog maar net als eerste. Castro speelt de bal door. Fontaneda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pascual onderschept slim de pass. Pascual probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Valencia rent richting de bal. Valencia passt de bal zonder na te denken. Fontaneda is nu in balbezit. Frisan rent richting de bal. Frisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frisan probeert de bal met de borst te controleren. Pascual bereikt de bal nog maar net als eerste. Frisan verovert de bal door een tackle van achteren. Frisan draait met de bal, schiet en ... Chapar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cansados Bolos - Sucios Dragones 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 41%, Sucios Dragones 59%.
Cansados Bolos - Sucios Dragones 2:0

52e minuut.
Avila is nu in balbezit. Paoli is nu in balbezit. Echeberria is nu in balbezit. Paoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Paoli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Guevara geeft de bal voor. Klungelig pakt Castro de bal. Paoli rent richting de bal. Paoli haalt uit met een fantastische trap. Telleria krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Frisan kopt de bal weg. Conrado is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fontaneda. Fontaneda krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Echeberria met een sublieme pass. Conrado is nu in balbezit. Frisan onderschept slim de pass. Frisan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Telleria is nu in balbezit. Paoli is nu in balbezit. Telleria bereikt de bal nog maar net als eerste. Telleria schiet op doel. Avila probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Echeberri rent richting de bal. Dorta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorta met een sublieme pass. Fontaneda is nu in balbezit. Fontaneda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Dorta geeft een lange en hoge pass. Conrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia begaat een overtreding. Conrado raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cansados Bolos 49%, Sucios Dragones 51%.
Cansados Bolos - Sucios Dragones 2:0