Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
REY MICTLAN FC FC Osos
442 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Lone bereikt de bal nog maar net als eerste. Echevarria verovert de bal door een tackle van achteren. Echevarria geeft de bal voor. Daar is Zarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarco schiet op doel. Cienfuegos bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cienfuegos niet meer kan verder spelen. Fagoaga komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Lone bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada is nu in balbezit. Olivares onderschept slim de pass. Olivares haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Mateos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mateos passt de bal met de wreef. Pablos rent richting de bal. Pablos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Olivares kopt de bal weg. Ballesteros heeft problemen om de bal te vangen. Ballesteros passt de bal zonder na te denken. Olivares is nu in balbezit. Olivares schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Aguilar onderschept slim de pass. Arconada verovert de bal door een tackle van achteren. Arconada probeert naar een medespeler te passen. Pablos rent richting de bal. Pablos schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Arconada geeft een hoge lob. Reig kopt de bal weg. Lone speelt de bal door. Daar is Arjona, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arjona geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Reig passt de bal zonder na te denken. Olivares bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares passt de bal met de wreef. Zarco rent richting de bal. Zarco haalt uit met een fantastische trap. Fagoaga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

37e minuut.
Pagola probeert naar een medespeler te passen. Hernan is nu in balbezit. Mateos onderschept slim de pass. Pagola is nu in balbezit. Pagola geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 54%, FC Osos 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REY MICTLAN FC - FC Osos 0:0

46e minuut.
Olivares rent richting de bal. Pablos verovert de bal door een tackle van achteren. Aguilar is nu in balbezit. Pablos onderschept slim de pass. Pablos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Reig bereikt de bal nog maar net als eerste. Reig passt de bal met de wreef. Arconada bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco verovert de bal door een tackle van achteren. Zarco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Arjona bereikt de bal nog maar net als eerste. Olivares verovert de bal door een tackle van achteren. Olivares passt de bal in één keer door. Zarco rent richting de bal. Zarco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Arconada is nu in balbezit. Olivares onderschept slim de pass. Olivares met een sublieme pass. Zarco is nu in balbezit. Zarco haalt uit met een fantastische trap. Fagoaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Daar is Reig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arjona bereikt de bal nog maar net als eerste. Arjona speelt de bal door. Daar is Zarco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zarco draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: REY MICTLAN FC 49%, FC Osos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
REY MICTLAN FC - FC Osos 0:0