Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brutales Esqueletos Burgos FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos passt de bal in één keer door. Echegoyen is nu in balbezit. Echegoyen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutales Esqueletos - Burgos FC 1:0

11e minuut.
Donoso trapt de bal weg. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Hurtarte maakt een afschuwelijke overtreding. Hurtarte is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Chiner wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

15e minuut.
Bol geeft een lange en hoge pass. Cubillos kopt de bal weg. Echegoyen bereikt de bal nog maar net als eerste. Echegoyen schiet op doel. Klungelig pakt Cortez de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutales Esqueletos - Burgos FC 2:0

18e minuut.
Cienfuegos geeft de bal voor. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner passt de bal met de wreef. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Paton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillos met een sublieme pass. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubillos verovert de bal door een tackle van achteren. Cubillos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Carpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpio passt de bal in één keer door. Zarco met een sublieme pass. Cordero is nu in balbezit. Cordero draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutales Esqueletos 52%, Burgos FC 48%.
Brutales Esqueletos - Burgos FC 2:0

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cienfuegos met de inworp. Ahumada speelt de bal door. Chiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner haalt uit met een fantastische trap. Batista bokst de bal weg.

66e minuut.
Juárez geeft de bal voor. Inworp. Naranjo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cubillos geeft een lange en hoge pass. Ahumada probeert de bal aan de voet te houden. Donoso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Valero is nu in balbezit. Valero geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cortez de bal onder controle te krijgen. Echegoyen verovert de bal door een tackle van achteren. Echegoyen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Cienfuegos met de inworp. Chiner is nu in balbezit. Chiner geeft een lange en hoge pass. Zarco is nu in balbezit. Zarco speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Brutales Esqueletos - Burgos FC 2:1

90e minuut.
Chiner rent richting de bal. Chiner passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Bol de bal onder controle te krijgen. Cordero rent richting de bal. Cordero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brutales Esqueletos 55%, Burgos FC 45%.
Brutales Esqueletos - Burgos FC 2:1