Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maverick Júnior Multi Campeones
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Na een snelle pass probeert Escudero de bal onder controle te krijgen. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ibar probeert naar een medespeler te passen. Espel rent richting de bal. Espel passt de bal zonder na te denken. Baldé is nu in balbezit. Baldé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Multi Campeones 1:0

22e minuut.
Pajares geeft een hoge lob. Klungelig pakt Romero de bal. Casas speelt de bal door. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada haalt uit met een fantastische trap. Chicote bokst de bal weg.

26e minuut.
Espigares rent richting de bal. Almada rent richting de bal. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maverick Júnior - Multi Campeones 1:1

40e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldé verovert de bal door een tackle van achteren. Baldé passt de bal in één keer door. Ibar is nu in balbezit. Ibar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Escobar trapt de bal weg van het doel. Daar is Javaloyes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espigares met een sublieme pass. Almada is nu in balbezit. Almada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Multi Campeones 1:2

44e minuut.
Baldé is nu in balbezit. Escobar rent richting de bal. Ibar rent richting de bal. Ibar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Maverick Júnior - Multi Campeones 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 43%, Multi Campeones 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Maverick Júnior - Multi Campeones 2:2

54e minuut.
Javaloyes kopt de bal weg. Pajares bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajares met een sublieme pass. Almada rent richting de bal. Almada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Giron zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigares passt de bal met de wreef. Almada rent richting de bal. Almada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Pereira met een snelle inworp. Escudero is nu in balbezit. Escudero geeft een hoge lob. Baldé rent richting de bal. Baldé schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maverick Júnior - Multi Campeones 3:2

85e minuut.
Dominguez geeft een lange en hoge pass. Daar is Pajares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espel rent richting de bal. Ibar bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibar draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maverick Júnior 39%, Multi Campeones 61%.
Maverick Júnior - Multi Campeones 3:2