Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Multi Campeones Tenebrosos Chaparros
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 23.6
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Gaytan verovert de bal door een tackle van achteren. Hernandez met een sublieme pass. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel. Kaba probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar is nu in balbezit. Hernandez verovert de bal door een tackle van achteren. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando onderschept slim de pass. Galindo rent richting de bal. Galindo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Casas probeert naar een medespeler te passen. Parés geeft een lange en hoge pass. Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Galindo rent richting de bal. Galindo draait met de bal, schiet en ... Gaitan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Casas probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez geeft een lange en hoge pass. Galindo is nu in balbezit. Galindo schiet op doel. Paal! Gaitan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gaitan probeert naar een medespeler te passen. Obando rent richting de bal. Obando met een sublieme pass. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel. Gaitan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:1

37e minuut.
Galindo met een sublieme pass. Obando heeft problemen om de bal te vangen. Galindo rent richting de bal. Galindo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:2

40e minuut.
Recalde geeft een hoge lob. Escobar kan de bal niet met de borst controleren. Galindo verovert de bal door een tackle van achteren. Galindo draait met de bal, schiet en ... Gaitan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 60%, Tenebrosos Chaparros 40%.
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:3

56e minuut.
Recalde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Degollada rent richting de bal. Degollada geeft een hoge lob. Gaytan rent richting de bal. Gaytan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Saenz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Saenz is nu in balbezit. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Melgar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Casas rent richting de bal. Obando onderschept slim de pass. Obando passt de bal zonder na te denken. Degollada is nu in balbezit. Degollada geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Obando rent richting de bal. Obando passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ... Escobar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:4

86e minuut.
Pajares geeft een hoge lob. Recalde kopt de bal weg. Hernandez geeft een hoge lob. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Degollada passt de bal zonder na te denken. Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal in één keer door. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Galindo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Multi Campeones 71%, Tenebrosos Chaparros 29%.
Multi Campeones - Tenebrosos Chaparros 0:5