Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guerreros GT Burgos FC
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 21.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chiner is nu in balbezit. Pacheco schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pacheco krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ibańez geeft de bal voor. Galendo controleert de bal met de borst. Cosano bereikt de bal nog maar net als eerste. Galendo verovert de bal door een tackle van achteren. Galendo geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pacheco speelt de bal door. Benítez rent richting de bal. Benítez geeft een hoge lob. Cordero is nu in balbezit. Cordero haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Chenu rent richting de bal. Benítez onderschept slim de pass. Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ahumada rent richting de bal. Chenu onderschept slim de pass. Chenu speelt de bal door. Cidon is nu in balbezit. Cidon schiet op doel. Donoso bokst de bal weg. Cidon rent richting de bal. Cidon haalt uit met een fantastische trap. Donoso bokst de bal weg. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Chiner is nu in balbezit. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiner is nu in balbezit. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 61%, Burgos FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros GT - Burgos FC 0:0

53e minuut.
Valiente rent richting de bal. Carpio onderschept slim de pass. Carpio speelt de bal door. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Chiner kan de bal niet met de borst controleren. Galicia onderschept slim de pass. Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chenu verovert de bal door een tackle van achteren. Chenu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Benítez probeert naar een medespeler te passen. Cortez rent richting de bal. Carpio rent richting de bal. Carpio geeft een hoge lob. Cienfuegos geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel. Chapa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Guerreros GT - Burgos FC 0:1

77e minuut.
Chiner is nu in balbezit. Frias verovert de bal door een tackle van achteren. Frias geeft de bal voor. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Klungelig pakt Cortez de bal. Cidon is nu in balbezit. Chenu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon is nu in balbezit. Cidon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Chapa trapt de bal weg van het doel. Ahumada bereikt de bal nog maar net als eerste. Ahumada met een sublieme pass. Cidon rent richting de bal. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Guerreros GT - Burgos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guerreros GT 43%, Burgos FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Guerreros GT - Burgos FC 1:1