Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Tigres Burgos FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ugarriza onderschept slim de pass. Carpio speelt de bal door. Ahumada speelt de bal door. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Benítez kopt de bal weg. Daar is Ahumada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristobal is nu in balbezit. Cristobal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 0:1

13e minuut.
Zarco rent richting de bal. Zarco geeft de bal voor. Ahumada kopt de bal weg. Cordero is nu in balbezit. Cordero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado geeft een lange en hoge pass. Carpio is nu in balbezit. Celis is nu in balbezit. Celis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Paradas geeft de bal voor. Inworp. Zarco met een snelle inworp. Cristobal rent richting de bal. Cristobal geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Agüero geeft een hoge lob. Benítez kopt de bal weg. Ahumada speelt de bal door. Cienfuegos rent richting de bal. Cienfuegos speelt de bal door. Trujillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 61%, Burgos FC 39%.
Super Tigres - Burgos FC 0:1

56e minuut.
Valverde is nu in balbezit. Valverde geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Juárez de bal. Celis rent richting de bal. Celis schiet op doel. Donoso probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Paradas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero onderschept slim de pass. Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristobal schiet op doel. Trujillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 0:2

69e minuut.
Klungelig pakt Cristobal de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cuadrado. Cristobal raakt geblesseerd tijdens het duel. Benítez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zarco bereikt de bal nog maar net als eerste. Zarco speelt de bal door. Cordero rent richting de bal. Cordero draait met de bal, schiet en ... Trujillo bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 0:3

71e minuut.
Benítez is nu in balbezit. Tellaeche verovert de bal door een tackle van achteren. Ahumada begaat een overtreding. Ahumada krijgt een gele kaart. Tellaeche raakt geblesseerd tijdens het duel. Tellaeche komt bij de bal en schiet. Donoso probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 1:3

77e minuut.
Cienfuegos met een sublieme pass. Cristobal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cristobal passt de bal met de wreef. Cordero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Tigres - Burgos FC 1:4

90e minuut.
Inworp. Carpio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zarco geeft een lange en hoge pass. Cordero rent richting de bal. Cordero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Tigres 47%, Burgos FC 53%.
Super Tigres - Burgos FC 1:4