Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apestosos Tomaditos Contentos Rojos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Daar is Conesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conesa passt de bal in één keer door. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Vaca is nu in balbezit. Vaca schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - Contentos Rojos 0:1

24e minuut.
Conesa rent richting de bal. Galicia verovert de bal door een tackle van achteren. Galicia met een sublieme pass. Canseco rent richting de bal. Canseco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Apestosos Tomaditos - Contentos Rojos 1:1

36e minuut.
Galicia geeft een lange en hoge pass. Ayestaran kopt de bal weg. Daar is Echevarri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Najera is nu in balbezit. Najera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vaca is nu in balbezit. Vaca probeert naar een medespeler te passen. Ayestaran probeert naar een medespeler te passen. Arroyo rent richting de bal. Arroyo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 56%, Contentos Rojos 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apestosos Tomaditos - Contentos Rojos 1:1

46e minuut.
Ballesteros rent richting de bal. Ballesteros passt de bal in één keer door. Canseco bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada rent richting de bal. Almada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Vaca controleert de bal met de borst. Vaca geeft de bal voor. Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Corzos is nu in balbezit. Corzos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Cadena heeft problemen om de bal te vangen. Galicia is nu in balbezit. Galicia geeft de bal voor. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada schiet op doel. Carreńo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Cadena met een snelle inworp. Elias bereikt de bal nog maar net als eerste. Elias met een sublieme pass. Canseco rent richting de bal. Canseco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 48%, Contentos Rojos 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apestosos Tomaditos - Contentos Rojos 1:1