Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apestosos Tomaditos Peligrosos Zorros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Chaparro probeert de bal aan de voet te houden. Arevalo rent richting de bal. Met opzet legt Ubińa zijn tegenspeler op de grond. Ubińa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Klungelig pakt Cuevas de bal. Cuevas probeert naar een medespeler te passen. Velásquez rent richting de bal. Almada onderschept slim de pass. Almada schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Echevarri rent richting de bal. Cuevas onderschept slim de pass. Cuevas passt de bal met de wreef. Diez is nu in balbezit. Diez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Ubińa speelt de bal door. Valtierra rent richting de bal. Valtierra geeft een lange en hoge pass. Cuevas rent richting de bal. Cuevas haalt uit met een fantastische trap. Mora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Conesa is nu in balbezit. Conesa speelt de bal door. Diez rent richting de bal. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Barrera is nu in balbezit. Chaparro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chaparro krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 55%, Peligrosos Zorros 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apestosos Tomaditos - Peligrosos Zorros 0:0

52e minuut.
Avalos kopt de bal weg. Echevarri is nu in balbezit. Echevarri speelt de bal door. Cuevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Echevarri speelt de bal door. Ubińa bereikt de bal nog maar net als eerste. Diez begaat een overtreding. Diez krijgt een gele kaart. Ubińa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ubińa kan niet meer verder spelen. Rendueles komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galilea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Almada bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Rendueles rent richting de bal. Arevalo is nu in balbezit. Diez bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas is nu in balbezit. Cuevas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Rendueles probeert naar een medespeler te passen. Elias probeert naar een medespeler te passen. Velásquez is nu in balbezit. Canseco verovert de bal door een tackle van achteren. Canseco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Elias is nu in balbezit. Elias probeert naar een medespeler te passen. Canseco rent richting de bal. Canseco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 45%, Peligrosos Zorros 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Apestosos Tomaditos - Peligrosos Zorros 0:0