Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Contentos Rojos Peligrosos Zorros
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
37% Spel op eigen helft 63%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


12e minuut.
Conesa met de inworp. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo geeft een hoge lob. Valtierra heeft problemen om de bal te vangen. Valtierra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Valtierra kopt de bal weg. Klungelig pakt Conesa de bal. Arevalo begaat een overtreding. Arevalo krijgt een gele kaart. Conesa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Conesa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agustin is nu in balbezit. Agustin draait met de bal, schiet en ... Arraiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Peligrosos Zorros 1:0

35e minuut.
Salcedo is nu in balbezit. Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ballesteros geeft een hoge lob. Agustin bereikt de bal nog maar net als eerste. Agustin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Galindo geeft een lange en hoge pass. Vaca probeert de bal aan de voet te houden. Conesa is nu in balbezit. Conesa met een sublieme pass. Corzos geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Contentos Rojos - Peligrosos Zorros 2:0

41e minuut.
Ballesteros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrera onderschept slim de pass. Barrera met een sublieme pass. Valtierra rent richting de bal. Valtierra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 33%, Peligrosos Zorros 67%.
Contentos Rojos - Peligrosos Zorros 2:0

63e minuut.
Ayestaran speelt de bal door. Agustin rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca verovert de bal door een tackle van achteren. Vaca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Conesa verovert de bal door een tackle van achteren. Conesa speelt de bal door. Klungelig pakt Agustin de bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Contentos Rojos 41%, Peligrosos Zorros 59%.
Contentos Rojos - Peligrosos Zorros 2:0