Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Apestosos Tomaditos Super Rojos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 20.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Zambrano probeert naar een medespeler te passen. Bustamante heeft problemen om de bal te vangen. Bustamante met een sublieme pass. Espigares is nu in balbezit. Espigares haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Chaparro geeft een lange en hoge pass. Leonardo kopt de bal weg. Chapar heeft problemen om de bal te vangen. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigares haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Rendueles controleert de bal met de borst. Bustamante rent richting de bal. Bustamante speelt de bal door. Espigares rent richting de bal. Espigares draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Delfino rent richting de bal. Delfino met een sublieme pass. Ubińa rent richting de bal. Zambrano verovert de bal door een tackle van achteren. Zambrano draait met de bal, schiet en ... Mora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Varela is nu in balbezit. Varela passt de bal zonder na te denken. Cornejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Canseco onderschept slim de pass. Canseco schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Zambrano passt de bal zonder na te denken. Leonardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonardo met een sublieme pass. Espigares is nu in balbezit. Espigares draait met de bal, schiet en ... Mora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Apestosos Tomaditos - Super Rojos 0:1

43e minuut.
Daar is Espigares, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espigares haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Salome de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delfino neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 64%, Super Rojos 36%.
Apestosos Tomaditos - Super Rojos 0:1

71e minuut.
Cid verovert de bal door een tackle van achteren. Cid geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Salome de bal. Espigares bereikt de bal nog maar net als eerste. Espigares draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Obanos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galicia met de inworp. Klungelig pakt Carías de bal. Carías geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Apestosos Tomaditos 53%, Super Rojos 47%.
Apestosos Tomaditos - Super Rojos 0:1