Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CSD Tomaditos CSD SANJUANEROS
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Ibar verovert de bal door een tackle van achteren. Ibar geeft een hoge lob. Recatala heeft problemen om de bal te vangen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Chaves is nu in balbezit. Chaves speelt de bal door. Cuadrado rent richting de bal. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Escorza speelt de bal door. Tenreiro is nu in balbezit. Ibar begaat een overtreding. Tenreiro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Canseco met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Escorza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escorza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CSD Tomaditos - CSD SANJUANEROS 1:0

25e minuut.
Concha rent richting de bal. Escorza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuevas begaat een overtreding. Cuevas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Cuevas passt de bal met de wreef. Ibar is nu in balbezit. Tenreiro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Tenreiro is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 65%, CSD SANJUANEROS 35%.
CSD Tomaditos - CSD SANJUANEROS 1:0

54e minuut.
Gutiérrez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ramia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chaves bereikt de bal nog maar net als eerste. Chaves geeft een hoge lob. Paal!

62e minuut.
Canseco passt de bal in één keer door. Chulvi rent richting de bal. Chulvi speelt de bal door. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Chaves passt de bal met de wreef. Recatala onderschept slim de pass. Daar is Riabeyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cuadrado is nu in balbezit. Cuadrado schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pablo is nu in balbezit. Pablo probeert naar een medespeler te passen. Cuadrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuadrado schiet op doel. Cordova werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Concha is nu in balbezit. Cuevas speelt de bal door. Chulvi rent richting de bal. Escorza onderschept slim de pass. Escorza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CSD Tomaditos 63%, CSD SANJUANEROS 37%.
CSD Tomaditos - CSD SANJUANEROS 1:0