Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Perros Veloces Rompehuesos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Kaba passt de bal zonder na te denken. Saavedra rent richting de bal. Saavedra geeft de bal voor. Camargo is nu in balbezit. Camargo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Colom geeft een hoge lob. Inworp. Cuesta met de inworp. Daar is Echenagusia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Echenagusia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Klungelig pakt Escolar de bal. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros rent richting de bal. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Saavedra met een sublieme pass. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Almada rent richting de bal. Bangoura verovert de bal door een tackle van achteren. Bangoura schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Andrade probeert de bal aan de voet te houden. Ubiera is nu in balbezit. Cuevas rent richting de bal. Ubiera verovert de bal door een tackle van achteren. Ubiera draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Andrade kopt de bal weg. Daar is Andres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saavedra rent richting de bal. Ubiera onderschept slim de pass. Ubiera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Veloces Rompehuesos 1:0

38e minuut.
Enriquez met een harde bal richting middenveld. Echenagusia rent richting de bal. Echenagusia probeert naar een medespeler te passen. Quadros is nu in balbezit. Quadros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perros - Veloces Rompehuesos 1:1

43e minuut.
Andres rent richting de bal. Echenagusia verovert de bal door een tackle van achteren. Echenagusia speelt de bal door. Quadros bereikt de bal nog maar net als eerste. Quadros draait met de bal, schiet en ... Ibar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 49%, Veloces Rompehuesos 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - Veloces Rompehuesos 1:1

50e minuut.
Andrade speelt de bal door. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Escolar is nu in balbezit. Escolar geeft de bal voor. Echenagusia geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Kaba is nu in balbezit. Kaba speelt de bal door. Quadros is nu in balbezit. Quadros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Echenagusia is nu in balbezit. Echenagusia passt de bal met de wreef. Valenti is nu in balbezit. Quadros onderschept slim de pass. Quadros haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Andrade is nu in balbezit. Andrade passt de bal met de wreef. Quadros probeert de bal aan de voet te houden. Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrade haalt uit met een fantastische trap. Ibar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Perros - Veloces Rompehuesos 1:2

71e minuut.
Salgado rent richting de bal. Cubero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubero passt de bal in één keer door. Bangoura bereikt de bal nog maar net als eerste. Bangoura draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Salgado passt de bal zonder na te denken. Echenagusia bereikt de bal nog maar net als eerste. Echenagusia probeert naar een medespeler te passen. Quadros rent richting de bal. Quadros schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cuevas speelt de bal door. Klungelig pakt Teyssier de bal. Teyssier speelt de bal door. Ubiera rent richting de bal. Ubiera schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Perros - Veloces Rompehuesos 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Perros 62%, Veloces Rompehuesos 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Perros - Veloces Rompehuesos 2:2