Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Chupasangre Archi Cheros
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Quevedo met een sublieme pass. Daar is Coteron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cristobal rent richting de bal. Cozar verovert de bal door een tackle van achteren. Cozar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Archi Cheros 0:1

13e minuut.
Bautista bereikt de bal nog maar net als eerste. Bautista met een sublieme pass. Benito probeert naar een medespeler te passen. Andre is nu in balbezit. Andre draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Archi Cheros 0:2

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dorta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cristobal heeft problemen om de bal te vangen. Cozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozar passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Chupasangre 49%, Archi Cheros 51%.
Sucios Chupasangre - Archi Cheros 0:2

54e minuut.
Coteron probeert de bal met de borst te controleren. Westphal bereikt de bal nog maar net als eerste. Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Quevedo schiet op doel. Cuenca probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Cardona passt de bal zonder na te denken. Cozar is nu in balbezit. Met opzet legt Oliva zijn tegenspeler op de grond. Oliva krijgt een gele kaart. Cozar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bautista met een snel genomen vrije trap. Andre springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Dorta rent richting de bal. Dorta passt de bal in één keer door. Daar is Ubińa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ubińa geeft een hoge lob. Coteron krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Parés geeft de bal voor. Cardona kopt de bal weg. Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron is nu in balbezit. Coteron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bautista is nu in balbezit. Bautista geeft een lange en hoge pass. Daar is Balboa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andre is nu in balbezit. Andre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Cristobal speelt de bal door. Parés is nu in balbezit. Parés passt de bal zonder na te denken. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cuenca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Chupasangre 44%, Archi Cheros 56%.
Sucios Chupasangre - Archi Cheros 0:2