Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sucios Chupasangre Contentos Campeones
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Dorante rent richting de bal. Oliva onderschept slim de pass. Oliva geeft de bal voor. Coteron is nu in balbezit. Coteron schiet op doel. Padilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cardona neemt de hoekschop. Coteron maakt een snoekduik en kopt de bal. Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 1:0

12e minuut.
Coteron is nu in balbezit. Dorta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arellano. Arellano krijgt een gele kaart. Dorta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Dorta kan niet meer verder spelen. Quevedo komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Cristobal is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cabrera. Cristobal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cristobal met een snel genomen vrije trap. Paisano kopt de bal weg. Cabrera met een sublieme pass. Daar is Donoso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Donoso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Chupasangre 47%, Contentos Campeones 53%.
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 1:0

48e minuut.
Cardona speelt de bal door. Arellano is nu in balbezit. Cardona verovert de bal door een tackle van achteren. Cardona geeft de bal voor. Coteron is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 2:0

60e minuut.
Arraiza probeert naar een medespeler te passen. Oliva geeft een hoge lob. Paisano speelt de bal door. Coteron bereikt de bal nog maar net als eerste. Coteron schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Cabrera passt de bal zonder na te denken. Donoso rent richting de bal. Pasquel is nu in balbezit. Donoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Donoso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 2:1

77e minuut.
Quevedo probeert naar een medespeler te passen. Pamies is nu in balbezit. Coteron onderschept slim de pass. Coteron schiet op doel. Padilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sucios Chupasangre 36%, Contentos Campeones 64%.
Sucios Chupasangre - Contentos Campeones 3:1