Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peligrosos Chaparros Millonarios Monos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


10e minuut.
Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiriboya onderschept slim de pass. Casas rent richting de bal. Chiriboya verovert de bal door een tackle van achteren. Chiriboya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Payan geeft een lange en hoge pass. Inworp. López met een snelle inworp. Chiriboya heeft problemen om de bal te vangen. Chiriboya schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cadena rent richting de bal. Chiriboya onderschept slim de pass. Chiriboya passt de bal zonder na te denken. Aller rent richting de bal. Aller draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Millonarios Monos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 32%, Millonarios Monos 68%.
Peligrosos Chaparros - Millonarios Monos 1:0

49e minuut.
Cadena passt de bal zonder na te denken. Campos rent richting de bal. Degollada verovert de bal door een tackle van achteren. Pezzarossi rent richting de bal. Pezzarossi draait met de bal, schiet en ... Camargo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Cadena kopt de bal weg. Parrado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Degollada rent richting de bal. Degollada haalt uit met een fantastische trap. Chacon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Corera geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tellez-Giron met de inworp. Pezzarossi is nu in balbezit. Pezzarossi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Galan de bal onder controle te krijgen. Aller is nu in balbezit. Aller schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Peligrosos Chaparros - Millonarios Monos 2:0

75e minuut.
Duch passt de bal zonder na te denken. Galan bereikt de bal nog maar net als eerste. Galan geeft de bal voor. Aller bereikt de bal nog maar net als eerste. Aller haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peligrosos Chaparros 52%, Millonarios Monos 48%.
Peligrosos Chaparros - Millonarios Monos 2:0