Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyecheon Jangma Gyeonwon Mingek
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Daar is Yang-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Son verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Son passt de bal zonder na te denken. Joon-Yong rent richting de bal. Joon-Yong schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Won-Byung verovert de bal door een tackle van achteren. Won-Byung probeert naar een medespeler te passen. Joon-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Ling-Sun is nu in balbezit. Ling-Sun draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Sun-Li is nu in balbezit. Kyung-Gui verovert de bal door een tackle van achteren. Sun-Li begaat een overtreding. Sun-Li krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Jangma 55%, Gyeonwon Mingek 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyecheon Jangma - Gyeonwon Mingek 0:0

52e minuut.
Dae-Lee geeft een hoge lob. Chyu-Hyun rent richting de bal. Chyu-Hyun geeft een lange en hoge pass. Cheng-Tea is nu in balbezit. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Yang-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lee geeft een hoge lob. Hanuto kopt de bal weg. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Jangma - Gyeonwon Mingek 1:0

63e minuut.
Sun-Li geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Chyu-Hyun de bal. Chyu-Hyun draait met de bal, schiet en ... Kwoon-Hiu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Jangma - Gyeonwon Mingek 2:0

80e minuut.
Hamake verovert de bal door een tackle van achteren. Dae-Lee rent richting de bal. Dae-Lee passt de bal in één keer door. Hanuto rent richting de bal. Hanuto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Jangma - Gyeonwon Mingek 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Jangma 49%, Gyeonwon Mingek 51%.
Gyecheon Jangma - Gyeonwon Mingek 3:0