Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyecheon Jangma 96.Buk Mingbuk
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Sun-Li is nu in balbezit. Lee-Hong is nu in balbezit. Sun-Li tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lee-Hong raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lee-Hong kan niet meer verder spelen. Hamate komt het veld opgelopen. Song-Lee met een snel genomen vrije trap. Sung-Doo probeert de bal met de borst te controleren. Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon passt de bal in één keer door. Sung-Doo probeert de bal aan de voet te houden. Jae-Bum probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Sun-Li is nu in balbezit. Sun-Li passt de bal in één keer door. Han-Kin geeft de bal voor. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Lee-Tae trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Song-Lee de bal. Hanuto rent richting de bal. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hiu-Park rent richting de bal. Sung-Byung rent richting de bal. Sung-Byung geeft een hoge lob. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Hiu-Park probeert naar een medespeler te passen. Chyu-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Chyu-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Tea rent richting de bal. Cheng-Tea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Hamate kopt de bal weg. Hiu-Park kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Lin. Hiu-Park wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hiu-Park kan niet meer verder spelen. Hwan-Sin komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Jangma 44%, 96.Buk Mingbuk 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Gyecheon Jangma - 96.Buk Mingbuk 0:0

52e minuut.
Hanuto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamate verovert de bal door een tackle van achteren. Hamate met een sublieme pass. Han-Kon bereikt de bal nog maar net als eerste. Han-Kon haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Yang-Lee met een sublieme pass. Sun-Li heeft problemen om de bal te vangen. Sun-Li met een sublieme pass. Han-Kin is nu in balbezit. Han-Kin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Yang-Lin kopt de bal weg. Song-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Song-Lee geeft een lange en hoge pass. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea draait met de bal, schiet en ... Yang-Li probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Song-Lee geeft een lange en hoge pass. Inworp. Han-Kin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hanuto is nu in balbezit. Hanuto geeft een lange en hoge pass. Yang-Li bokst de bal weg. Cheng-Tea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Tea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyecheon Jangma - 96.Buk Mingbuk 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyecheon Jangma 46%, 96.Buk Mingbuk 54%.
Gyecheon Jangma - 96.Buk Mingbuk 1:0