Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jojo Mingjo kukiku
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Yang-Uan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Lo-Yang rent richting de bal. Ling-Choi verovert de bal door een tackle van achteren. Ling-Choi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Park-Sing geeft een hoge lob. Jae-Jin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jae-Jin geeft de bal voor. Kyuong-Lee is nu in balbezit. Kyuong-Lee draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Mingjo - kukiku 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Mingjo 43%, kukiku 57%.
Jojo Mingjo - kukiku 0:1

47e minuut.
Lo-Yang probeert naar een medespeler te passen. Park-Sing bereikt de bal nog maar net als eerste. Tae-Lee maakt een afschuwelijke overtreding. Tae-Lee krijgt een gele kaart. Park-Sing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yang-Uan wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doo-Hyun met een sublieme pass. Ling-Choi rent richting de bal. Ling-Choi passt de bal in één keer door. Yang-Park bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Choi-Lee probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lo-Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yang-Uan is nu in balbezit. Yang-Uan geeft een hoge lob. Kyuong-Yo kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Na een snelle pass probeert Park-Sing de bal onder controle te krijgen. Yang-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Ling-Choi bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Park rent richting de bal. Yang-Park schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Hayen is nu in balbezit. Hayen passt de bal met de wreef. Tae-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyuong-Lee is nu in balbezit. Kyuong-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jojo Mingjo - kukiku 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jojo Mingjo 43%, kukiku 57%.
Jojo Mingjo - kukiku 0:2