Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Jangmachu Buchoonbuk Jangmachu
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Yang-Lin geeft de bal voor. Jee-Song kopt de bal weg. Kyuong-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Won-Byung geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheng-Kwo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kyuong-Lee rent richting de bal. Kyuong-Lee geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cheng-Kwo rent richting de bal. Cheng-Won verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Won speelt de bal door. Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kwon-Uk is nu in balbezit. Kwon-Uk geeft de bal voor. Wang-Yong speelt de bal door. Kyu-Lin is nu in balbezit. Kyu-Lin haalt uit met een fantastische trap. Hwan-Kwo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Kwoon-Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyun geeft een hoge lob. Yang-Cheng kopt de bal weg. Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 54%, Buchoonbuk Jangmachu 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Anyenghang Jangmachu - Buchoonbuk Jangmachu 0:0

51e minuut.
Yang-Lin onderschept slim de pass. Yang-Lin passt de bal zonder na te denken. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song schiet op doel. Han-Kim maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - Buchoonbuk Jangmachu 0:1

53e minuut.
Yang-Cheng geeft de bal voor. Kyuong-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Ming-Joon is nu in balbezit. Kyuong-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Kyuong-Lee haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Jangmachu - Buchoonbuk Jangmachu 0:2

68e minuut.
Yang-Cheng geeft een lange en hoge pass. Cheng-Won met een sublieme pass. Kyu-Lin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Lin draait met de bal, schiet en ... Kwon-Oko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cheng-Won met een snelle inworp. Wang-Yong speelt de bal door. Cheng-Sing is nu in balbezit. Cheng-Sing geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Yang-Oka bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Oka geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yang-Cheng met de inworp. Joon-Ming geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Jangmachu 52%, Buchoonbuk Jangmachu 48%.
Anyenghang Jangmachu - Buchoonbuk Jangmachu 0:2