Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Felix SCF Jangma
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Hyu-Lee passt de bal zonder na te denken. Han-Kin is nu in balbezit. Yang-Sin verovert de bal door een tackle van achteren. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Ling probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Hwan-Hyu rent richting de bal. Hyu-Lee verovert de bal door een tackle van achteren. Hyu-Lee geeft een hoge lob. Yang-Sin probeert de bal met de borst te controleren. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo geeft de bal voor. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song draait met de bal, schiet en ... Wang-Hyun probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Hayun met een sublieme pass. Yang-Sin rent richting de bal. Hwan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Sin schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kwoon-Hyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Hyuong speelt de bal door. Wang-Hyun probeert naar een medespeler te passen. Yang-Sin is nu in balbezit. Yang-Sin haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Felix 53%, SCF Jangma 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Felix - SCF Jangma 0:0

80e minuut.
Yong-Soo rent richting de bal. Yong-Soo met een sublieme pass. Jee-Song is nu in balbezit. Jee-Song haalt uit met een fantastische trap. Chan-Bum probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Hwan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Hyu geeft de bal voor. Hiu-Kwoo is nu in balbezit. Hiu-Kwoo draait met de bal, schiet en ... Chan-Bum werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Felix - SCF Jangma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Felix 42%, SCF Jangma 58%.
FC Felix - SCF Jangma 1:0