Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-03-24 12:30
  • Competitiewedstrijd: K2-League.03
  • Stadion: Jack FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3071
Jack FC Anyenghang Mingok
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


27e minuut.
Kyu-Kyuong is nu in balbezit. Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li passt de bal in één keer door. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Kwon-Tae geeft een lange en hoge pass. Kyu-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kyu-Kyuong passt de bal met de wreef. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Tsun-Woo speelt de bal door. Bum-Kun rent richting de bal. Bum-Kun passt de bal in één keer door. Getoshi rent richting de bal. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Cheng-Wan onderschept slim de pass. Cheng-Wan geeft een hoge lob. Chyu-Yong heeft problemen om de bal te vangen. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Hokkade met een harde bal richting middenveld. Gatamake kopt de bal weg. Lee-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Li geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Kwoon-Sun onderschept slim de pass. Kwoon-Sun geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Hyun de bal onder controle te krijgen. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Anyenghang Mingok 0:1

45e minuut.
Daar is Kwon-Tae, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hyun speelt de bal door. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jack FC - Anyenghang Mingok 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack FC 32%, Anyenghang Mingok 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jack FC - Anyenghang Mingok 1:1

74e minuut.
Hayen geeft een hoge lob. Inworp. Tae-Byung zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon draait met de bal, schiet en ... Bum-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lo-Cheng onderschept slim de pass. Lo-Cheng geeft een lange en hoge pass. Hyun rent richting de bal. Getoshi onderschept slim de pass. Getoshi draait met de bal, schiet en ... Hokkade kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack FC - Anyenghang Mingok 1:2

78e minuut.
Park-Hyuon rent richting de bal. Getoshi onderschept slim de pass. Tae-Byung tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tae-Byung krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack FC 51%, Anyenghang Mingok 49%.
Jack FC - Anyenghang Mingok 1:2