Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingok Jack FC
Normal Tactiek 433
53% Balbezit 47%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 20.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Lo-Cheng de bal onder controle te krijgen. Gatamake is nu in balbezit. Gatamake speelt de bal door. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Bum-Kun speelt de bal door. Klungelig pakt Getoshi de bal. Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Kun haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon bokst de bal weg.

18e minuut.
Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Bum-Kun geeft de bal voor. Klungelig pakt Tae-Byung de bal. Cheng-Wan rent richting de bal. Cheng-Wan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Park-Yong is nu in balbezit. Park-Yong geeft een lange en hoge pass. Tae-Byung kopt de bal weg. Lee-Li probeert de bal met de borst te controleren. Lee-Li haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Bum-Kun is nu in balbezit. Bum-Kun probeert naar een medespeler te passen. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi schiet op doel. Cheng-Hyuon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Jack FC 1:0

34e minuut.
Hayen geeft de bal voor. Hyun bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi onderschept slim de pass. Getoshi haalt uit met een fantastische trap. Cheng-Hyuon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Jack FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 52%, Jack FC 48%.
Anyenghang Mingok - Jack FC 2:0

52e minuut.
Kyu-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Sun rent richting de bal. Kwoon-Sun passt de bal zonder na te denken. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi draait met de bal, schiet en ... Cheng-Hyuon bokst de bal weg.

53e minuut.
Daar is Park-Hyuon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kyu-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Do rent richting de bal. Park-Hyuon onderschept slim de pass. Park-Hyuon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Gatamake geeft een lange en hoge pass. Cheng-Do rent richting de bal. Cheng-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap. Park-Yong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bum-Joon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bum-Joon speelt de bal door. Bum-Kun met een sublieme pass. Hyun is nu in balbezit. Getoshi verovert de bal door een tackle van achteren. Getoshi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Cheng-Wan passt de bal zonder na te denken. Chyu-Yong geeft een lange en hoge pass. Park-Hyuon rent richting de bal. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kwoon-Sun rent richting de bal. Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. Kyu-Kyuong probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 60%, Jack FC 40%.
Anyenghang Mingok - Jack FC 2:0