Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyenghang Mingok Poohangzo Heeming
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Tsun-Woo passt de bal zonder na te denken. Kwoon-Lee heeft problemen om de bal te vangen. Bum-Kun probeert naar een medespeler te passen. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi draait met de bal, schiet en ... Park-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Tsun-Kwoo rent richting de bal. Bum-Kun verovert de bal door een tackle van achteren. Bum-Kun met een sublieme pass. Daar is Getoshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Getoshi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Bum-Kun bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwoon-Lee onderschept slim de pass. Kwoon-Lee passt de bal in één keer door. Park rent richting de bal. Park draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Anyenghang Mingok - Poohangzo Heeming 0:1

43e minuut.
Doeltrap. Kwoon-Young met een harde bal richting middenveld. Daar is Kwoon-Lee, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Park is nu in balbezit. Park haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 43%, Poohangzo Heeming 57%.
Anyenghang Mingok - Poohangzo Heeming 0:1

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kwoon-Lee met een snelle inworp. Hiu-Young is nu in balbezit. Hiu-Young geeft een hoge lob. Hamato krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bum-Kun is nu in balbezit. Tsun-Kwoo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bum-Kun. Bum-Kun krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hayen met een snelle inworp. Tsun-Woo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsun-Woo geeft een hoge lob. Getoshi is nu in balbezit. Getoshi schiet op doel. Park-Hyu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyenghang Mingok 52%, Poohangzo Heeming 48%.
Anyenghang Mingok - Poohangzo Heeming 0:1