Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Anyzo Heemingjo Hang I’Park
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Cheng-Yong passt de bal in één keer door. Inworp. Won-Song met de inworp. Daar is Habuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habuke geeft een lange en hoge pass. Park-Lee bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Jee-Li onderschept slim de pass. Jee-Li geeft de bal voor. Wang-Yang kopt de bal weg. Hamiko heeft problemen om de bal te vangen. Hamiko haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Chan-Hyun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyzo Heemingjo - Hang I’Park 0:1

8e minuut.
Yang-Lim kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Yang met de inworp. Hamiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jee-Song bokst de bal weg.

9e minuut.
Han-Li probeert naar een medespeler te passen. Doshi rent richting de bal. Sun-Won bereikt de bal nog maar net als eerste. Doshi verovert de bal door een tackle van achteren. Doshi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hamiko kopt de bal weg. Joon-Doo rent richting de bal. Joon-Doo passt de bal in één keer door. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Ming probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Young rent richting de bal. Joon-Doo met een sublieme pass. Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jee-Li rent richting de bal. Jee-Li passt de bal zonder na te denken. Yang-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young onderschept slim de pass. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Han-Won rent richting de bal. Hamiko bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamiko probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Young rent richting de bal. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Daar is Won-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Won-Song met een sublieme pass. Hamiko rent richting de bal. Cheng-Young rent richting de bal. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Won-Song bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming geeft een lange en hoge pass. Hamiko rent richting de bal. Hamiko haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Han-Won is nu in balbezit. Han-Li onderschept slim de pass. Han-Li probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cheng-Young, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Heemingjo 61%, Hang I’Park 39%.
Anyzo Heemingjo - Hang I’Park 0:1

47e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wang-Yang zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamiko is nu in balbezit. Hamiko haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Kyung-Tae de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Wang-Yang zal de hoekschop nemen. Daar is Won-Song, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young haalt uit met een fantastische trap. Jee-Song maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyzo Heemingjo - Hang I’Park 0:2

50e minuut.
Doshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Li onderschept slim de pass. Jee-Li met een sublieme pass. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wang-Yang kopt de bal weg. Joon-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Young is nu in balbezit. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ... Jee-Song werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jee-Song met een harde bal richting middenveld. Joon-Doo heeft problemen om de bal te vangen. Joon-Doo geeft een lange en hoge pass. Daar is Doshi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doshi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Joon-Doo rent richting de bal. Wang-Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Wang-Yang speelt de bal door. Hamiko rent richting de bal. Hamiko draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Joon-Doo rent richting de bal. Jee-Li is nu in balbezit. Jee-Li passt de bal zonder na te denken. Cheng-Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Young draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Joon-Doo passt de bal in één keer door. Jee-Lee bereikt de bal nog maar net als eerste. Jee-Lee passt de bal met de wreef. Doshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doshi schiet op doel. Park-Lee bokst de bal weg. Paal!

70e minuut.
Joon-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Joon-Doo passt de bal met de wreef. Doshi is nu in balbezit. Doshi schiet op doel. Park-Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Anyzo Heemingjo - Hang I’Park 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Anyzo Heemingjo 59%, Hang I’Park 41%.
Anyzo Heemingjo - Hang I’Park 1:2