Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Chunn Heemingjo Jack FC
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
62% Spel op eigen helft 38%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


18e minuut.
Lee-Tae geeft een lange en hoge pass. Dae-Lee kopt de bal weg. Hyun controleert de bal met de borst. Yang-Lim bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang-Lim schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lee-Li passt de bal in één keer door. Cheng-Doo is nu in balbezit. Kyung-Yong legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cheng-Doo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lee-Li legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Park-Lee is nu in balbezit. Kun-Bum is nu in balbezit. Kyu-Kyuong begaat een overtreding. Kyu-Kyuong krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Lee-Li verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Li speelt de bal door. Kyung-Yong rent richting de bal. Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Park-Hyuon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Heemingjo 55%, Jack FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
1.Chunn Heemingjo - Jack FC 0:0

46e minuut.
Kwon-Tae geeft de bal voor. Lee-Li rent richting de bal. Lee-Li passt de bal in één keer door. Cheng-Doo rent richting de bal. Cheng-Doo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Dae-Lee kopt de bal weg. Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li passt de bal met de wreef. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Park-Hyuon geeft de bal voor. Lee-Li is nu in balbezit. Lee-Li probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lee-Tae heeft problemen om de bal te vangen. Park-Hyuon is nu in balbezit. Park-Hyuon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Heemingjo - Jack FC 0:1

66e minuut.
Gatamake zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kwoon-Son probeert naar een medespeler te passen. Kyu-Kyuong is nu in balbezit. Kyu-Kyuong geeft de bal voor. Cheng-Doo krijgt zijn hoofd ertegen. Jae-Doo bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Kyu-Kyuong rent richting de bal. Kyu-Kyuong geeft een hoge lob. Lee-Li kopt de bal weg. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Heemingjo - Jack FC 0:2

78e minuut.
Park-Hyuon verovert de bal door een tackle van achteren. Kwoon-Son rent richting de bal. Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. Kyu-Kyuong geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lee-Tae de bal. Jae-Doo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Kun-Bum is nu in balbezit. Kun-Bum speelt de bal door. Yang-Lim rent richting de bal. Yang-Lim schiet op doel. Cheng-Hyuon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Heemingjo - Jack FC 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Heemingjo 70%, Jack FC 30%.
1.Chunn Heemingjo - Jack FC 1:2