Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wonju FC Jack FC
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 20.7
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Hyun verovert de bal door een tackle van achteren. Hyun geeft de bal voor. Lee-Li met een sublieme pass. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Lee-Li speelt de bal door. Gatamake bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatamake geeft de bal voor. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lee-Li met een sublieme pass. Hwan-Wang met een sublieme pass. Park-Hyuon heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo schiet op doel. Ling-Yong probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Cheng-Doo is nu in balbezit. Lee-Li bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Li speelt de bal door. Park-Hyuon bereikt de bal nog maar net als eerste. Park-Hyuon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Tae-Byung kan de bal niet met de borst controleren. Hotsuko rent richting de bal. Hotsuko passt de bal met de wreef. Chan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Hyu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonju FC - Jack FC 1:0

29e minuut.
Park-Hyuon passt de bal zonder na te denken. Lee-Li rent richting de bal. Lee-Li passt de bal met de wreef. Cheng-Doo is nu in balbezit. Cheng-Doo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Kwoon-Kwoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Chan-Hyu rent richting de bal. Kyu-Kyuong onderschept slim de pass. Kwoon-Kwoo is nu in balbezit. Kwoon-Kwoo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Chan-Hyu rent richting de bal. Chan-Hyu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Yong-Li geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Cheng-Hyuon bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonju FC 58%, Jack FC 42%.
Wonju FC - Jack FC 1:0

49e minuut.
Chan-Hyu onderschept slim de pass. Daar is Kwoon-Kwoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwoon-Kwoo speelt de bal door. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Kyu-Bum geeft de bal voor. Park-Sin rent richting de bal. Park-Sin passt de bal zonder na te denken. Cheng-Doo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheng-Doo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Hotsuko kopt de bal weg. Kwoon-Kwoo rent richting de bal. Kwoon-Kwoo passt de bal zonder na te denken. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonju FC - Jack FC 2:0

56e minuut.
Kyu-Kyuong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Sin onderschept slim de pass. Hwan-Sin speelt de bal door. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wonju FC - Jack FC 3:0

73e minuut.
Gatamake passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Kyu-Bum de bal onder controle te krijgen. Hwan-Sin probeert naar een medespeler te passen. Chan-Hyu is nu in balbezit. Chan-Hyu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Cheng-Doo verovert de bal door een tackle van achteren. Hwan-Sin rent richting de bal. Hwan-Sin passt de bal met de wreef. Kwoon-Kwoo is nu in balbezit. Kwoon-Kwoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wonju FC 49%, Jack FC 51%.
Wonju FC - Jack FC 3:0