Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
1.Chunn Mingok Anyenghang Mingok
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.1
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


22e minuut.
Sun-Kyung geeft een hoge lob. Tsun-Woo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lo-Chen de bal onder controle te krijgen. Getoshi rent richting de bal. Getoshi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Park-Yong geeft een lange en hoge pass. Hwan-Kwoo speelt de bal door. Dae-Kwong heeft problemen om de bal te vangen. Getoshi rent richting de bal. Getoshi haalt uit met een fantastische trap. Hiu-Do probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Kwoon-Sun raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cheng-Li komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Hwan-Hyu rent richting de bal. Bum-Kun onderschept slim de pass. Bum-Kun speelt de bal door. Getoshi bereikt de bal nog maar net als eerste. Getoshi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingok 52%, Anyenghang Mingok 48%.
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 0:1

46e minuut.
Lo-Chen speelt de bal door. Choi-Kin rent richting de bal. Choi-Kin probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 1:1

54e minuut.
Cheng-Li heeft problemen om de bal te vangen. Hwan-Hyu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cheng-Li. Cheng-Li krijgt een gele kaart.

54e minuut.
Lo-Cheng is nu in balbezit. Lo-Chen onderschept slim de pass. Lo-Chen probeert naar een medespeler te passen. Hwan-Wong is nu in balbezit. Hwan-Wong draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 2:1

68e minuut.
Hakira rent richting de bal. Hakira geeft de bal voor. Lo-Cheng probeert de bal met de borst te controleren. Hwan-Wong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hwan-Wong schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Bum-Kun is nu in balbezit. Sun-Kyung is nu in balbezit. Sun-Kyung geeft de bal voor. Hwan-Wong rent richting de bal. Hwan-Wong schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1.Chunn Mingok 53%, Anyenghang Mingok 47%.
1.Chunn Mingok - Anyenghang Mingok 3:1